cs:ch-tcs-2020.html

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Následující verze
Předchozí verze
cs:ch-tcs-2020.html [2020/01/16 15:11]
jan.chvojka@cesnet.cz vytvořeno
cs:ch-tcs-2020.html [2020/01/21 10:11] (aktuální)
jan.chvojka@cesnet.cz
Řádek 1: Řádek 1:
 ====== Nový dodavatel certifikátů TCS ====== ====== Nový dodavatel certifikátů TCS ======
  
-Od 1. května 2020 bude dodávat certifikáty TCS nový dodavatel - společnost [[https://​www.sectigo.com|Sectigo]]. Velice doporučujeme, abyste o tomto informovali ​uživatele serverových i osobních certifikátů TCS ve vaší organizaci a doporučili jim, aby si vydali certifikáty od současného dodavatele ještě před koncem dubna 2020. Ačkoliv nepředpokládáme problémy při přechodu na nového dodavatele, tak považujeme za rozumné vydat si certifikáty ještě před koncem současného kontraktu s dodavatelem a nemuset řešit problémy s přechodem.+Od 1. května 2020 bude dodávat certifikáty TCS nový dodavatel - společnost [[https://​www.sectigo.com|Sectigo]]. Velice doporučujeme ​následující kroky: 
 + 
 + 
 +===== Vydejte si certifikáty od DigiCertu ještě před přechodem na nového poskytovatele ===== 
 + 
 +Informujte ​uživatele serverových i osobních certifikátů TCS ve vaší organizaci a doporučte jim, aby si vydali certifikáty od současného dodavatele ještě před koncem dubna 2020. Ačkoliv nepředpokládáme problémy při přechodu na nového dodavatele, tak považujeme za rozumné vydat si certifikáty ještě před koncem současného kontraktu s dodavatelem a nemuset řešit problémy s přechodem
 + 
 + 
 +===== Upravte DNS CAA záznamy ===== 
 + 
 +Pokud vaše organizace používá [[https://​en.wikipedia.org/​wiki/​DNS_Certification_Authority_Authorization|DNS CAA záznamy]], tak k příslušným záznamům přidejte ještě sectigo.com.
  
Poslední úprava:: 2020/01/16 15:11